Komisiji za takmičenje UK FSCG Centar dostavljeni su zapisnici sa utakmica 3. i 6. kola Regionalne lige Centar, FK „Adria“ – Podgorica i FK „Zabjelo“ – Podgorica i FK „Čelik“ – Nikšić i FK „Adria“ – Podgorica koje nijesu odigrane, kao i dopisi FK „Adria“ – Podgorica o nemogućnosti odigravanja pomenutih utakmica.

Uvidom u gore navedeno utvrđeno je da FK „Adria“ – Podgorica svojom krivicom nije odigrao dvije utakmice u toku takmičenje u istoj takmičarskoj sezoni i iste su registrovane službenim rezultatom 3:0 (pff) u korist protivničkih ekipa.

Kako je članom 55 stav 1 Pravilnika o takmičenjima FSCG predviđeno da u slučaju kada je klub rasformiran, kada prestane sa radom, bude isključen ili suspendovan, kao i kada odustane od takmičenja u toku jesenjeg dijela prvenstva ili od završetka jesenjeg dijela prvenstva do početka proljećneg dijela prvenstva, bude obrisan iz takmičenja, sve njegove do tada odigrane utakmice smatraće se kao da nijesu igrane, a naredne po rasporedu neće se registrovati po službenoj dužnosti rezultatom 3:0 (pff) u korist njegovih protivnika.

FK ,,Adria“ - Podgorica ima pravo žalbe preko ovog organa Komsiji za žalbe UK FSCG - Centar.

Komisija za takmičenje Udruženja klubova FSCG - Centar
Predsjednik
Veselin Miličković