Trener Zabjela Srđan Kljajević i fudbaler Karioka Dmitar Stanković izabrani za najbolje u 2019. godini u izboru Udruženja klubova FSCG - Centar.

Kljajević je, u izboru trenera klubova učesnika Regionalne lige Centar, osvojio najviše glasova - 26, i proglašen je najboljim trenerom u 2019. godini. U izboru za najboljeg igrača Regionalne lige Centar, Stanković je sakupio 33 boda.

U konkurenciji Kadetske lige, titule najboljih onijeli trener Budućnosti Srđan Radonjić, kao i igrači Vedad Turusković iz Karioka i Vladimir Perišić iz Budućnosti. Radonjić je osvojio 18 bodova, a igrači po šest bodova.

Najbolji u Ligi pionira 2005. godište su trener Titograda Ivan Milić sa 23 osvojena glasa, odnosno igrač Budućnosti Denis Ljuljanović sa 18 glasova trenera klubova iz tog takmičenja.

Trener Starog Aerodroma Edis Jasavić i igrač Budućnosti Bojan Prelević laureati su u Ligi pionira 2006. godište. Jasavić je dobio 28 glasova svojih kolega, dok je Prelević sa 17 bodova stigao do titule najboljeg u Ligi pionira 2006.

Trener Koma Dejan Rabrenović i fudbaler Titograda Danilo Pejović najbolji su u svojim kategorijama u Ligi pjetlića. Rabrenović je dobio 33 glasa svojih kolega, dok je Pejović sakupio 19 bodova.

U konkurenciji sudija, Vasilije Ljumović i Staniša Popović su proglašeni za najbolje u 2019. godini.

Rezultate glasanja možete pogledati OVDJE.

Pored nagrada najboljima u 2019. godini, na današnjoj ceremoniji posthumno je dodijeljena plaketa za doprinos i afirmaciju fudbala rano preminulom Marku Bajčetiću, crnogorskom futsal reprezentativcu i bivšem fudbalskom sudiji.